Контакти


България
Русе
ул. "Константин Илиев" 5-7

Мобилен: +359 888 018186
                    +359 885 948111

e-mail : info@luckyonioncatering.com
www.luckyonioncatering.com

Начало Услуги Клиенти и партньори За нас Контакти